0 27

Yazımızda Facebook profilinizi geçici olarak devre dışı bırakmanıza veya Facebook hesap silme linkiyle kalıcı olarak silmenize yardımcı olacağız. Öncelikle şunu belirtelim ki, Facebook uygulamasında hesap silme isteğinde bulunduğunuzda 14 gün boyunca telefon, mobil ya da web sürümden tekrar hesabınıza giriş yapmamanız gerekir. Yoksa silme isteğiniz iptal olur ve hesabınız tekrar aktif hale gelir. Facebook hesap silme işlemiyle ilgili detaylara yazımızda değinelim.

Facebook Hesap Silme Linkiyle Facebook Silme

Facebook aynı zamanda fikrinizi değiştirmeniz için size 14 gün verir; süper kararsız iseniz bu harika! 14 günlük izin süresi içinde herhangi bir uygulamadan veya başka bir hizmetten hesabınıza giriş yapmanız, otomatik olarak silme işlemini iptal eder. Silme işleminin doğru bir şekilde gerçekleştirilebilmesi için hesabınıza bağlı bir iPhone veya iPad uygulamasından çıkış yapmanız gerektiğinden bunu aklınızda bulundurun. Yoksa Facebook ile giriş yapmış olduğunuz Twitter, Instagram gibi uygulamalara yine Facebook hesabınızla giriş yaparsanız, silme işleminizin iptal olacağını unutmayın.

Facebook Hesabı Devre Dışı Bırakma İşlemi

Facebook hesabınızın devre dışı bırakılması kolaydır ve yalnızca bir uygulamada veya tarayıcıda tekrar oturum açarak hesabınızı tekrar aktif edebilirsiniz.

Biraz zaman ayırmak istiyor ancak silmeyi henüz tamamlamak istemiyorsanız, şu şekilde devam edin:

  • Facebook hesabınızdan Ayarlar kısmına gidin
  • Buradan Genel Bölümünde Hesap Yönet kısmına tıklayın
Facebook Hesap Silme Linki
Facebook Hesap Silme Linki
  • Son Olarak Hesabı Dondur butonuna basın
2kısa 6
  • Ardından Facebook şifrenizi girmeniz yeterli olacaktır.
  • Bu kadar, Facebook hesabınız bir daha giriş yapana dondurulmuştur.
İlginizi Çekebilir:
Instagram Hesabını Geri Açma İşlemi

Bu süreç içerisinde sizi arayanlar göremeyecektir, ve herhangi bir şekilde bildiri almazsınız.

Hepsi bu kadar! Zihninizi değiştirirseniz ve tekrar Facebook’ta aktif olmayı kararlaştırırsanız herhangi bir Facebook uygulamasında veya tarayıcıda oturum açmanız yeterlidir. Profiliniz tıpkı bıraktığınız gibi olacaktır.

Facebook hesap silme linki ya da hesap silme ile ilgili bir problem yaşarsanız Yorumlarınızı bize bildirebilirsiniz. Mümkün olduğu kadar linki güncel tutacağız. Fakat her zaman Facebook yardım sayfasından hesap silme şeklinde aratırsanız karşınıza çıkar.

Similar Posts
Latest Posts from Sosyal Prestij

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir