delete swarm account

Swarm hesap dondurma işlemi için yazımızdan faydalanabilirsiniz.. Swarm hesabı kapatıldığında bir daha geri dönüşü olmayan durumdur.

Swarm, kayıtlı kullanıcısının konumunu sosyal medya platformunda paylaşmasına izin veren bir sosyal medya uygulamasıdır. Kısa bir süre önce okuyucumuzdan, hesabını silme hakkında yardım isteği aldık. Bu konuyu inceledikten sonra birçok kullanıcının e-posta spamlemesi nedeniyle hesaplarını sildiklerini veya konum ya da bilgileri paylaşmak için farklı bir platform kullandıklarını öğrendik. Swarm hesap dondurma ya da swarm hesabı silme için detaylara geçebiliriz.

Swarm Hesap Dondurma Nasıl Yapılır?

E-posta spam veya haber bültenlerinden dolayı yalnızca bu hesabı silmek istiyorsanız, postaları spam olarak işaretleyerek aboneliğinizi iptal edebilirsiniz ama hesabınızı silmek için başka bir nedeniniz varsa, hesabınızı swarm hesabından nasıl sileceğinize ilişkin adım adım yol gösterme yöntemimizi izleyebilirsiniz.

Swarm Hesap Dondurma
Swarm Hesap Dondurma

Swarm uygulaması Foursquare Şirketi tarafından geliştirildi ve dünyanın her yerindeki en iyi sosyal ağ uygulamalarından biridir. Şu anda web sitesi 13 farklı dilde mevcuttur ve iOS, Android ve Window Platform’da indirilebilir.

Swarm Hesabı Nasıl Silinir?

Hesabınızı Swarm veritabanından silmek için aşağıda verilen iki yöntem vardır:

  1. Linke Tıklayın ve Foursquare sayfasına gidin.
  2. Hesabınızla giriş yapın.
  3. Şimdi sağ üst çubuğunda adınızı ve resminizi farenizle görüntünüze göre bir pop-up menü görürsünüz ve daha sonra ayarlara tıklayın.
  4. Ayarlar Sayfasında Gizlilik Ayarlarına tıklayın ilgili bölümde verilen bağlantıya tıklayın.
  5. Gizlilik ayarında hesabınızı silin üzerine tıklayın.
  6. Şimdi bir kutuyu işaretleyerek hesabınızı silmek için nedeninizi girin ve daha sonra, hesabınızı kalıcı olarak silmek için altındaki hesaba gidin düğmesini tıklayın.
  7. Hesabı sil seçeneğine tıklayın.
  8. Uygulamanızda oturum açın
  9. Ayarı tıklayın ve gizlilik ayar seçeneğini bulun
  10. Gizlilik ayarında, hesap bağınızı silin ve işlemi takip edin.
İlginizi Çekebilir:
Facebook Şifremi Unuttum, Facebook Hesap Kurtarma Yöntemi

  • Not: Swarm hesabınız silindiğinde hiçbir zaman kurtarılamayacak ve bu işlem hesabınızın her ikisini de iptal edecektir.
Similar Posts
Latest Posts from Sosyal Prestij

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir