Sosyal Medya

Snapchat Hesap Silme İşlemi Hakkında Her Şey

Snapchat hesabınızı mobil cihazınız veya bir bilgisayar aracılığıyla kalıcı bir şekilde silmeniz mümkün. Kısayoldan hızlıca Snapchat hesabınızı silmek için önce Snapchat login yapın ve Linke Tıklayın ! Hepsi bu kadar. Detaylı anlatım için takip edin. Snapchat hesap silme işleminin iki yöntemde de basamak basamak anlatımını aşağıda bulabilirsiniz.

[wp_ad_camp_1]

Mobil cihazınızdaki uygulamayı kullanarak Snapchat hesap silme işlemi

  • Mobil cihazınızda Snapchat uygulamasını açın. Snapchat’i açmak için cihazınızda sarı renkli hayalet ikonunu tıklamanız gerekmektedir.
  • Uygulamanın ana kamera ekranındayken ekranı aşağı doğru kaydırın.
  • Önünüze gelen ekranın sağ üst köşesinde bulunan dişli şeklindeki ikonu (ayarlar ikonunu) tıklayın.
  • Ekranda beliren seçeneklerden support/destek ibaresini seçin. Yani menüde açılan dört seçenekten en üst sırada olanı seçeceksiniz.  
snapchat hesap silme
snapchat hesap silme
  • Açılan ekranda üçüncü sırada bulunan “Hesabım&Ayarlar/My Account&Settings” seçeneğini tıklayın.
  • Bu defa “Hesap Bilgileri/Account Information” seçeneğini yıklayın. Bu seçenek hesabınızla ilgili değişiklikler yapabilmenizi sağlayan menüye erişeceksiniz.
  • Açılan menüden “Hesabımı sil/Delete My Account” seçeneğini tıklayın. Böylece hesabınızı silmeye ilişkin yeni yönergelerin yer aldığı bir ekran açılacak.
snapchat hesap silme
snapchat hesap silme

 

  • Ekranda hesabınızı silmek için size sunulan bağlantıyı tıklayın. Bu bağlantı mavi renkli “page/sayfa” ibaresini tıklayarak açmanız beklenmektedir.
  • Önünüze gelen ekranda kullanıcı adınızı ve şifrenizi ilgili kutucuklara yazın. BU hesabınızı silme seçiminizi doğrulamanızı temin etmektedir.
  • Kullanıcı adınızı ve şifrenizi yazdıktan sonra en alttaki “Devam et/Continue” seçeneğini tıklayın. Ekranda hesabınızı dondurduğunuzu/deaktive ettiğinizi ifade eden açıklamayı göreceksiniz. Bu işlemden sonra 30 gün boyunca Snapchat hesabınıza girmez ve hesabınızı yeniden aktive etmezseniz, 30. Gün dolduğunda hesabınız silinmiş olacaktır. Yani 30 gün içinde hesabınıza log in olarak kullanmaya devam etme şansına sahipsiniz.

 

Bilgisayarınızdaki ya da Mobil Cihazınızdaki İnternet Tarayıcıyı Kullanma

  • İnternet tarayıcınızda (Internet Explorer, Google Chrome, Opera vb.) www.snapchat.com internet sitesine bağlanın.
  • Açılan sayfanın en alt kısmına bakın ve burada “Community/topluluk” başlığı altındaki “Support/destek” seçeneğini bularak tıklayın.
  • Açılan sayfada sol tarafta beliren menüde üçüncü sıradaki “Hesabım&Ayaralar/My Account&Settings” seçeneğini tıklayın.
  • Ekranda açılan menüden “Account Information/Hesap Bilgileri” seçeneğini tıklayın. Bunu seçtiğinizde ekranda yeni bir menü açılacaktır.
  • Bu menüde “Hesabımı Sil/Delete My Account” seçeneğini tıklayın. Ekranın sağ tarafında böylece yeni bir sayfa açmış olacaksınız.
snapchat hesap silme
snapchat hesap silme

 

  • Açılan sayfada okuyacağınız yönergede yer alan hesap silme bağlantısını seçin. Bu bağlantı açıklamalardaki mavi renkli “page/sayfa” ibaresini tıklayarak açılacaktır. Eğer bu ibareyi bulamazsanız hesap silme bağlantısını açmak için burayı tıklayın.
  • Açılan ekranda Snapchat kullanıcı adınızı ve şifrenizi girin. Eğer bu bilgileri unuttuysanız, “Şifremi unuttum” seçeneğini tıklayın ve e-posta adresiniz üzerinden yeni şifre tanımlamak için talimatları takip edin.
  • Kullanıcı adı ve şifre bilgilerini girdikten sonra “ben robot değilim” ifadesinin karşısındaki kutucuğu işaretleyin.

snapchat hesap silme1

 

  • Bu sayfada en altta görünen “Giriş Yap/Log In” seçeneğini tıklayın. Bu suretle hesabınızı silme sayfası yüklenecektir.
  • Hesabınızı silme isteğinize ilişkin açıklamaların altında Snapchat hesabınızın kullanıcı adı ve şifresini yeniden girmeniz gereken kısmı göreceksiniz. Bu bölüme gerekli bilgileri tekrar yazın. Bu şekilde hesabınızı silme isteğinizi doğrulamış olacaksınız.  

snapchat hesap silme

  • Aynı sayfada en altta yer alan “Devam et/Continue” seçeneğini tıklayın. Ekranda hesabınızı dondurduğunuzu/deaktive ettiğinizi ifade eden açıklamayı göreceksiniz. Bu işlemden sonra 30 gün boyunca Snapchat hesabınıza girmez ve hesabınızı yeniden aktive etmezseniz, 30. Gün dolduğunda Snapchat hesap silme işleminiz tamamlanmış olacaktır. Yani 30 gün içinde hesabınıza log in olarak kullanmaya devam etme şansına sahipsiniz.

Sizlere Snapchat hesap silme hakkında tüm detayları anlatmaya çalıştık. Bundan sonraki yazımızda

İlginizi Çekebilir:
Sevgiliye Günaydın Mesajları, Orjinal

Snapchat Emoji Anlamları Neyi İfade Eder hakkında detaylı bilgi vermeye çalışacağız. İyi okumalar.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu