Sosyal Medya

Swarm Hesabı Silme, En Kolay Yöntem

Swarm, kayıtlı kullanıcılarının konumlarını sosyal medya üzerinden paylaşmalarına imkan sağlayan bir sosyal medya uygulamasıdır. Yaptığımız araştırmalar ve yüzyüze görüşmelerde birçok kullanıcının Swarm Hesabı Silme işlemini öğrenmek istediklerini farkettik. Ayrıca bu konuda yaptığımız çalışma, çoğu kullanıcının swarm hesabını spam mail gönderilmesi veya konum ve bilgilerini artık başka uygulamalarla paylaştıkları için sildiklerini ortaya koydu.

[wp_ad_camp_1]

Eğer swarm hesabınızı spam mailler veya bültenler nedeniyle silmek istemekteyseniz, bu tür mailleri spam olarak işaretleyerek bu mailleri gönderen sistemdeki üyeliklerinizi sonlandırabilirsiniz. Bu veya başka sebeplerle swarm hesabınızı kalıcı olarak silmek istiyorsanız, bu işlemi nasıl yapacağınızı bu yazımızda adım adım izah ederek size rehberlik etmeye çalışacağız.

Swarm Hesabı Silme Kolay Yöntem

Swarm Hesabı Silme Linki: Swarm Hesabına giriş yap ve linke tıkla ve kapatma sebebi seç! Hepsi bu kadar. Detaylı anlatım için yazıyı okumaya devam edin.

İlk Olarak Swarm Uygulamasının Ait Olduğu Firmaya Dair Birkaç Malumat

Swarm uygulaması Foursquare firması tarafından geliştirilmiş olup, tüm dünya üzerindeki en iyi sosyal medya networking uygulamalarından birisidir. Swarm websitesi halihazırda 13 farklı yabancı dilde kullanılabilmektedir ve iOS, Android ve Windows işletim sistemli mobil cihazlara indirilmesi mümkündür.

Swarm Hesabı Silme Nasıl Olur

Swarm veritabanındaki hesabınızı aşağıda açıkladığımız iki yöntemler silmeniz mümkün bulunmaktadır:

  1. Yöntem
  • İnternet tarayıcınızda foursquare.com url’sini tıklayın.
  • Kullanıcı adınızı ve şifrenizi ilgili yerlere yazarak hesabınızda oturum açın.
  • Şimdi açılan sayfadaki sağ üstte isminizi ve fotoğrafınızı görmektesiniz. Farenizi fotoğrafın üzerine doğru hareket ettirin ve fotoğrafın üzerinden aşağıya doğru açılan pop menüdeki Ayarlar seçeneğini tıklayın.
  • Ayarlar sayfasında ekranın sağ tarafında görebileceğiniz Gizlilik Ayarları linkini tıklayın.
  • Gizlilik ayarları menüsünde hesabımı sil seçeneğini tıklayın.
  • Şimdi görüntülenen ekrandaki kutucuklardan birini seçerek hesabınızı silme gerekçenizi girin. Ardından imleci aşağı doğru hareket ettirerek hesabınızı kalıcı olarak silmek üzere “Hesabı sil” butonunu tıklayın.
  1. Yöntem
  • Mobil cihazınızda swarm uygulamasını açın.
  • Ayarlar menüsünü açın ve gizlilik ayarları seçeneğini tıklayın
  • Gizlilik ayarlarında hesabı silme linkini bulun ve birinci yöntemde açıkladığımız işlem basamaklarını aynen uygulayın.

Not: Swarm hesabınızı silmeniz halinde, söz konusu hesabı tekrar geri getirmeniz, eski haliyle aktive etmeniz mümkün olmayacaktır. Ayrıca bu işlem Foursquare ve swarm hesabınızın beraber silinmesi anlamına gelmektedir.

Swarm Hakkında Genel Açıklamalar

Swarm, ilk olarak 5 Mayıs 2014 tarihinde mobil yazılımlardan iOS ile Android’e uygun olarak, kullanıcıların nerede olduklarını paylaşması için çıkan bir uygulamadır. Foursquare tarafından üretilen bu uygulamanın işlevi, kullanıcıların olduğu yerde check-in yaparak yerlerini bildirmelerini, yerini bildiren kullanıcının ekli olan arkadaşlarının da bunu görüp ona ne kadar yakında olduklarını öğrenmelerini ve eğer gerçekten birbirlerine yakınlarsa herhangi bir yerde buluşmalarını sağlamaktadır. Foursquare’den bulunduğunuz yerin özelliklerini yorumlayan kişilerden oranın hakkında bilgi de edinebilirsiniz. Swarm kullanıcıları yer bildirimi yaptıkça puan ve statü kazanırlar. Ne kadar çok yer bildirim yaparsanız o kadar puan elde edersiniz.

Swarm Hesabı Dondurma

Şu anki mevcut durumda Swarm dondurma işlemine İzin VERMİYOR !

İlginizi Çekebilir:
Trend Topicler (Topics) Nedir ve Nereden Bakılır

Swarm hesabı silme hakkında tüm detayları sizlerle paylaşmaya çalıştık. Bundan sonraki yazımızda

Swarm Mesajı Silme İşlemi Nasıl Yapılır hakkında bilgi vereceğiz.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu