Uygulamalar

En İyi Video Format Değiştirme Programları

Eğer bir videoyu bilgisayarınızda, mobil cihazınızda veya başka bir alette çalıştıramıyorsanız, Video Format Değiştirme programı kullanmanız gerekiyor olabilir. Bu yazımızda bir video dosyasını en iyi video format değiştirme programları ile  nasıl MP4 veya başka formata dönüştürebileceğinizi anlatmaya çalışacağız.

[wp_ad_camp_1]

Genellikle JPEG formatında olan, dijital fotoğrafların aksine, video dosyaları için tek ve oratk bir standart format bulunmamakta. Ancak görsel olarak tablet ve akıllı cihazlar dahil çoğu cihaz  MP4 formatındaki videoları oynatabilmektedir ve bu halihazırda en yaygın video formatıdır.

Kaydetme özelliği olan cihazınızdan, dijital kameranızda elde ettiğiniz veya bir şekilde indirdiğiniz bir video  TV, tablet ya da telefonunuzla uyumlu değilse, bu dosyayı MP4 formatına dönüştürmeyi bilmek işinize yarayacaktır.

Doğru yazılıma sahipseniz, bir videoyu MP4 formatına dönüştürmek gayet kolay bir iş. Bu amaçla kullanabileceğiniz çok sayıda ücretsiz uygulama da mevcut. Bu uygulamaların  bazısının kullanımı diğerlerinden daha kolaydır; bazıları ise videonun bazı parçalarını kesme, farklı diller için çok sayıda ses dosyasını kullanabilme ve alt yazı ekleme imkanı sunma gibi üstün özelliklere sahiptir.

Bu işlemi basit hale getirmek için detaylı birçok ayarı yapmanızı istemek yerine sadece mobil cihazınızın türünü belirtmenizi bekliyor bu yazılımların çoğu. Bununla birlikte, MP4 formatı TVler, Android cihazlar, iPhone’larda oynatılabildiği cihetle, tüm modern cihazlar için pratik olarak en uygun format olarak görünmekte.

İşte size en iyi video format değiştirme yazılımlarına dair öneriler:

Web’de online video format değiştirme yapmanızı sağlayan internet sitelerine örnekler

Eğer bilgisayarınızı program çöplüğüne dönüştürmek istemiyorsanız , yukarıdaki linklere tıklayarak video dönüştürme işlemini web üzerinden yapabilirsiniz. Sizler için hem uygulama olarak hem de web üzerinden en çok kullanılan video format değiştirme programlarını toparlamaya çalıştık. Denemesi sizlere kalmış.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu